Contul tau

RO / EN

Locatia TreeHouse Forest

la treeHouse, locatia ta de botez

TreeHouse Forest este locatia intima dar ofertanta ce va gazdui sarbatoarea povestii voastre frumoase.
Amplasata in liziera padurii se continua frumos in padure oferin un spatiu frumos si racoros pentru relaxare si timp de calitate.

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

TreeHose Lagoon este locatia minunata pentru o nunta la piscina, in mijlocul naturii.

 

Piscina, ca punct de atractie este pozitionata central si inconjurata de verdeata. Locatia se dezvolta frumos si in liziera padurii, spatiu primitor pentru mese sau zona de cocktail.

 

Daca va ganditi sa includeti in conceptul vostru si un pool party, Lagoon este alegerea perfecta.
Rezerva acum

Marturiile clientilor


Botezul baietelului nostru, Tudor, a fost al doilea eveniment pe care l-am organizat la Tree House. De data aceasta am ales, locatia Tree House Forest. A fost un eveniment foarte relaxant, la care invitatii s-au simtit extraordinar. Si de aceasta data organizarea a fost foarte buna, nu a trebuie sa ne facem griji de nimic. Recomand cu drag acest local tuturor celor care s-au saturat de ballroomuri si iubesc sa petreaca timp in aer liber.  

Cristina S.

Va multumim pentru decorul de poveste din aceasta locatie minunata! Pentru noi "experienta Tree House" a fost una de senzatie...zona liniștita, departe de aglomerația din zona urbană, eleganta, bun gust si rafinament la superlativ! Am putut discuta pana si cele mai mici detalii cu organizatorii pentru a aduce evenimentul la cote inalte. Va multumim pt peisajul care te fura parca si te trimite intr-un tărâm de poveste, pt servirea ireprosabila a celor de la Gala Catering, pt rabdarea acordata in momentele de maxim stres de dinaintea evenimentului, multumim pt tot!

Iulia C.


vezi mai multe
Rezerva acum

VEZI CELELALTE LOCATII DE EVENIMENTE TREEHOUSE:

TreeHouse Lagoon      TreeHouse Garden